3D Doming Stickers

3D Doming

Onze 3D Doming Stickers, etiketten geven uw etiketten een exclusieve uitstraling door middel van een laag heldere vloeibare hars. 3D Doming etiketten zijn erg flexibel en kunnen bijna in elk gewenst formaat, vorm, belijming en ondergrond geleverd worden.

De 3d Doming Stickers, etiketten en labels van Qdentify zijn goed te gebruiken bij het personaliseren van een product. De etiketten zijn makkelijk te positioneren en op de gewenste plek aan te brengen. Vrijwel alle kleuren en vormen zijn mogelijk. Het voordeel van de 3D Doming Stickers is dat ze jaren lang mooi blijven, qua uiterlijk en qua kleur. Daarnaast zijn deze Stickers ook goed buiten te gebruiken.

Op de 3D Doming Stickers, etiketten, labels en stickers is het mogelijk om een logo of afbeelding in full color te drukken. De vloeibare hars wordt over het gewenste artikel geplaatst waarna het Doming effect ontstaat.

Automotive

3D doming stickers worden vaak gebruikt in de automatie en metaal branche. De stickers blijven goed op de gewenste positie zitten en kunnen tegen verschillende weersomstandigheden en temperaturen en zullen qua uiterlijk vrijwel niet veranderen. Qdentify levert de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: