3D Etiketten

3D Etiketten

3D Lenticular etiketten

Door het 3D-effect krijg je de ilusie van diepte in het etiket en valt uw product op ten opzichte van de producten van uw concurrenten. Een Lenticular 3D etiket vergroot sterk de pakkans van uw product.
Deze State-of-the-art technologie kan ook gebruikt worden als security etiket maar wordt met name gebruikt als marketing instrument bij unieke en high-end produkten. Voor meer informatie over 3D Lenticular etiketten zijn hier te vinden.

3D Doming Etiketten

Onze 3D doming etiketten geven uw etiketten een exclusieve uitstraling door middel van een laag heldere vloeibare hars. 3D doming etiketten zijn erg flexibel en kunnen bijna in elk gewenst formaat, vorm, belijming en ondergrond geleverd worden. Meer informatie over 3D Doming Etiketten is hier te vinden.

Chrome 3D

Wij ontwerpen en produceren Chrome 3D emblemen in diverse soorten en maten. Deze hoogwaardige emblemen kunnen uitgevoerd worden in diverse vormen en kleuren.
Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen wij ook kleine aantallen produceren welke voldoen aan de hoge eisen van de automotive industrie. De emblemen zijn dan ook weersbestendig. Meer informatie over Chrome 3D Etiketten is hier te vinden.

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: