Bandenlabels

Bandenlabel

Qdentify bandenlabel kan u kwalitatief hoogwaardige bandenlabels leveren welke weer- en waterbestendig, vuilafstotend en niet scheurbaar zijn.
Verder zorgt de speciale belijming ervoor dat de etiketten zeer goed hechten op rubber.
De bandenlabels zijn met een normale pen en/of watervaste stift beschrifbaar en kunnen wij in bijna elk gewenst formaat leveren. Ook bestaat er de mogelijkheid de etiketten te voorzien van variabel data printing zoals barcodes en opeen volgende nummering.
Ook blanco bandenlabels bestaan tot onze mogelijkheden.

Verplichting Bandenlabel

De labels op banden zijn sinds 2012 eenvoudig te herkennen aan een ecolabel. Alle nieuwe autobanden die geproduceerd worden in de EU worden voorzien van een bandenlabel. Er zijn verschillende kwalificaties voor de banden. De labels variëren van een Groen A-label tot een rood G-label. Er wordt gemeten op hoe zuinig de banden rijden, hoe goed de grip is bij het remmen en het geluid wordt aangegeven op de bandenlabel.

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: