Bio Labels

Bio Labels

Qdentify levert biologisch en composteerbare etiketten welke 100% bio-afbreekbaar zijn zonder de kwaliteit van het etiket aan te tasten.
Met name voor bedrijven en verpakkingen welke een ecologisch karakter hebben is een Biolabel van belang.
Wij kunnen bio labels leveren in verschillende vormen en maten en hebben door de natuurlijke kleurtinten en houtachtige structuur een zichtbare biologische uitstraling.

EU Biolabel

Sinds 2010 is het EU Biolabel verplicht voor biologische voedingsproducten in Europa. Op deze manier kunnen consumenten in Europa een biologisch product herkennen.

Indien een bedrijf gebruik maakt van labels, etiketten en stickers die 100% bio-afbreekbaar zijn, draagt het bedrijf bij aan een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen streef je als bedrijf naar een duurzame bedrijfsvoering waarbij mens, maatschappij en milieu centraal staan.

Vraag nu een informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: