Blanco Etiketten

Blanco Etiketten

Uiteraard kan Qdentify ook Blanco etiketten leveren in verschillende vormen, materialen, belijmingen en bijna elke afmeting.

Behalve de standaard logistieke Blanco etiketten zoals DHL, GLS, DPD en UPS leveren wij ook veel maatwerk voor andere toepassingen.

Of het nu Papier (Thermo), PP (Polypropyleen), PET (Polyester), op rol of op vel, wit, in kleur of transparant is, Qdentify levert hetgeen u nodig heeft.

Wij bieden u de mogelijkheid om grotere oplages bij ons in voorraad te houden en deze in kleinere aantallen “Just in Time” te leveren.

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: