Booklets

Booklet

Een booklet etiket is een zelfklevende etiket met daarop een niet zelfklevend hersluitbaar boekje. Als er een grote hoeveelheid informatie verwerkt moet worden op een beperkt oppervlak is een booklet label een goede optie. Denk hierbij aan bijsluiters, gebruiksinstructies en productinformatie in meerdere talen, of om aanbiedingen en acties extra te promoten. Met name in de Food, Pharma en chemische industrie maakt men regelmatig gebruik van Booklet etiketten. Qdentify kan een Booklet leveren in elk gewenste vorm, diverse vouwschema’s en tal van extra opties zoals unieke nummering en scratch off. Samen met u kunnen we de perfecte Booklet voor u product creëren.

Gebruik

De booklets zijn ideaal te gebruiken voor promotie, verspreiden van veel informatie op een kleine ruimte en ter vervanging van papieren bijsluiters of gebruiksaanwijzingen. De branches waar vaak gebruik wordt gemaakt van Booklets zijn de Chemische industrie, Reclame, voedingsindustrie en diervoederindustrie.

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: