Chrome 3D

Chrome 3D

Wij ontwerpen en produceren Chrome 3D emblemen in diverse soorten en maten. Deze hoogwaardige emblemen kunnen uitgevoerd worden in diverse vormen en kleuren.
Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen wij ook kleine aantallen produceren welke voldoen aan de hoge eisen van de automotive industrie. De emblemen zijn dan ook weersbestendig.

3D Etiketten

Naast Chrome 3D zijn er nog verschillende soorten 3D etiketten. Zo biedt Qdentify ook de Lenticular 3D labels en 3D doming stickers. Iedere variant heeft weer andere eigenschappen en is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Op de desbetreffende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de 3D etiketten, labels en stickers.

Een aantal voordelen die 3D etiketten met zich mee brengen, zijn de professionele uitstraling en de kwaliteit. De 3D etiketten zijn van hoge kwaliteit en hebben ook bij buitengebruik weinig last van weersomstandigheden en verliezen vrijwel geen kleur.

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: