Enkelvoudige Zelfklevende Etiketten

Enkelvoudige Zelfklevende Etiketten

Qdentify onderscheidt zich door behalve het leveren van de “standaard” etiketten, ook enkelvoudige zelfklevende etiketten kan ontwikkelen en produceren welke aan hoge eisen moet voldoen. Denk hierbij aan extreem lage of hoge temperaturen, lange levensduur en andere zware omstandigheden.

Door het gevarieerde machinepark welke Qdentify tot zijn beschikking heeft zijn wij in staat om zowel grote als kleine oplages etiketten te produceren in elke gewenste vorm en grote, van één enkele kleur tot en met full colour

Wij kunnen uw etiketten leveren op vel of op rol waarbij u eventueel zelf kunt aangeven welke kern diameter, aantal etiketten  en wikkeling u de rol wilt hebben.

Verder biedt Qdentify tal van materiaalkeuzes zoals papier glanzend, papier mat, PP, PE, PET, PVC, net zoals belijmingen van ultra permanent tot afneembaar

Vraag nu informatie aan!

Zelfklevende etiketten

Er zijn vele mogelijkheden voor de Enkelvoudige zelfklevende etiketten en labels. Qdentify kan grote oplages verzorgen van extra goede kwaliteit. Ook is het mogelijk om kleinere oplages digitaal te drukken in full colour. Tot slot kan Qdentify blanco etiketten leveren als A4 vellen of zigzag gevouwen. Voor meer informatie over de blanco etiketten kunt u terecht op deze pagina.

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.

Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.