Glow in the dark Etiketten

Glow in the dark Etiketten

Qdentify kan uw glow in the dark etiketten drukken met “glow in the dark” inkten. Deze toepassing wordt vooral gebruikt voor veiligheids en marketing doeleinden. Het pigment neemt overdag licht op en geeft deze in het donker af. Glow in the dark etiketten kunnen wij leveren in verschillende materialen, belijmingen en kleuren.

Glow in the dark wordt naast het gebruik voor veiligheid en marketingdoeleinden tegenwoordig ook vaak gebruikt bij festivals, evenementen en feesten. De labels, etiketten en stickers van Qdentify zijn ook goed te gebruiken voor decoratiedoeleinden.

Het voordeel van Glow in the dark ten opzichte van UV licht of Blacklight attributen is dat Glow in the dark ook oplicht wanneer er geen licht op schijnt. Wel dient Glow in the dark als het ware opgeladen te worden met behulp van licht. De tijd die gebruikt wordt om de Glow in the dark op te laden heeft invloed op de tijd dat het Glow effect blijft werken!

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: