Heavy Duty Etiketten

Heavy Duty Etiketten

Qdentify levert heavy duty etiketten voor verschillende toepassingen met als doel in zware omstandigen nog steeds een goede label te hebben.

Wij leveren diverse hittebestendige labels welke veel in electronica en de metaal industrie gebruikt worden. Behalve hitte bestendig zijn deze etiketten ook nog eens bestendig tegen andere (weers)omstandigheden zoals vuil, olie en vetten

Ook levert Qdentify zogenaamde “extreme endurance labels” welke gedurende een zeer lange periode onder zware omstandigheden mee moet gaan. Denk hierbij aan serienummering van banden en auto’s.

Ook voor andere “heavy duty” toepassingen kunnen wij u uiteraard een oplossing aanbieden.

Bij Heavy Duty labels, etiketen en stickers levert Qdentify de beste kwaliteit om er voor te zorgen dat de informatie nog steeds te lezen is na elke “Heavy Duty”.

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: