Lenticular 3D

Lenticular 3D

Door het 3D-effect van Lenticular 3D, krijg je de illusie van diepte in het etiket en valt uw product op ten opzichte van de producten van uw concurrenten. Een Lenticular 3D etiket vergroot sterk de pakkans van uw product.
Deze State-of-the-art technologie kan ook gebruikt worden als security etiket maar wordt met name gebruikt als marketing instrument bij unieke en high-end produkten.

De etiketten, labels of stickers met het Lenticular 3D effect bestaan uit meerdere afbeeldingen die in meerdere lagen over elkaar heen worden verwerkt naar één afbeelding. Wanneer een voorbijganger het gedrukte werk passeert zal de afbeelding er van verschillende hoeken anders uit zien! Er zijn hierdoor vele mogelijkheden met Lenticular  labels en etiketten.

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: