Magazijn Etiketten

Magazijn Etiketten

Qdentify kan u verschillende locatie-identificatie etiketten voor uw magazijn bieden. Onze magazijn etiketten zijn UV bestendig, kras vast, en beschermd tegen oliën en vuil.
Multi labels (magnetisch of zelfklevend) worden op de eerste ligger van de stelling aangebracht waardoor men de locatie op vloerniveau kan scannen. De kleur en codering geven hierbij aan het niveau aan. Qdentify kan u elke gewenste codering, indeling, kleuren en afmetingen leveren.
Enkelvoudige labels zijn simpel maar effectief en kunnen in combinatie met multi labels gebruikt worden. Wij kunnen deze leveren in verschillende kleuren, afmetingen, barcodes, codering, magnetisch of zelfklevend.

Magazijn labels in de logistiek

Een van de branches waar veel gebruik wordt gemaakt van magazijn labels is de logistieke branche. De labels en etiketten kunnen gebruikt worden voor het beplakken van losse producten, maar ook om hele pallets te identificeren. Zoals eerder beschreven zijn alle denkbare oplossingen mogelijk voor in het magazijn!

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: