Multi Layer Etiketten

Multi Layer Etiketten

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat een multi-layer etiket uit meerdere lagen.Het bestaat uit een bovenlaag met tekstinformatie, afbeeldingen of pictogrammen en met ten minste één laag eronder met extra ruimte voor informatie of andere doeleinden. Indien gewenst kan een multi layer etiketten meerdere keren geopend en gesloten worden. Ook bestaat de mogelijkheid een gedeelte van de sandwichlabel te verwijderen en dit deel voor andere doeleinden te gebruiken.
Verder kunnen wij uw Multi Layer Etiketten voorzien van tal van opties zoals unieke nummering en scratch cover.

Multi Layer voor Food & Chemie

De Multi Layer Etiketten worden vaak ingezet in branches als Food & Retail en Chemie. De reden hiervoor is dat er veel informatie geplaatst kan worden op een relatief klein oppervlak.

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over: