Security Labels

Security Labels

Qdentify levert standaard 2 soorten security labels.
De VOID, ook wel tamper evident etiket genoemd, en een foamtac destructible etiket.
Bij een VOID etiket kan alleen de toplaag verwijderd worden en blijft op de ondergrond altijd een beveiligingslaag achter. Hierdoor is het altijd zichtbaar wanneer een poging gedaan is om het VOID etiket te verwijderen. Standaard is deze beveiligingslaag voorzien met de tekst VOID. Uiteraard kunnen wij uw VOID etiket ook als maatwerk leveren.
Met een destructible etiket zorgt u ervoor dat een etiket niet verwijderd en opnieuw aangebracht kan worden. Bij verwijdering van het etiket breekt het etiket af in kleine delen. De foamtac destructible etiketten kunnen wij als maatwerk leveren.

Toepassingen Security Labels

Security etiketten, labels en stickers staan ook bekend onder de naam van tamper evident etiketten.

Security etiketten zijn een opvallende verschijning vanwege hun seal- en beveiligingstoepassing. Wanneer een security etiket is aangebracht wordt er als het ware een sealing aangebracht. Deze etiketten worden voornamelijk gebruikt om producten te beveiligen. Dankzij de beveiligingslaag is het direct zichtbaar wanneer er een poging is gedaan om het etiket te verbreken of te verwijderen.

Op de standaard security etiketten staat de tekst ”VOID” dit staat voor ”nietig”. Uiteraard zijn de mogelijkheden wat betreft print uitgebreid. Denk aan eigen tekst, reeksen, logo’s en symbolen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van security etiketten, of wilt u weten welke oplossingen wij aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Vraag nu informatie aan!

Product eigenschappen

Qdentify levert hoogwaardige maatwerk labels aan onder andere de automotive-, chemische-, electronica-, Pharma en de metaalindustrie. In veel gevallen ontwikkelen en optimaliseren wij samen met onze klanten labels welke meer dan voldoen aan gestelde eisen zoals: UL, CSA, RoHS en IMDS.
Afhankelijk van de toepassing werken wij met verschillende standaard materialen zoals: papier, PE (Polyethyleen), PP (Polypropyleen), PET – Polyethyleentereftalaat en PVC, maar ook andere specialistische materialen of combinaties behoren tot de mogelijkheden.