Service

Onderhoud

Preventief onderhoud is misschien wel het belangrijkste voor uw printer. Hiermee verkleint u het risico dat uw printer onverwachts stil komt te staan vanwege een defect, tot het minimum. Na een inspectie en eventuele correctieve actie wordt ook meteen de printer gereinigd, om slijtage te verminderen en de print kwaliteit te verhogen. Als laatste wordt de printer optimaal afgesteld zodat u de best mogelijke afdruk uit uw printer krijgt en slijtage aan de platenrol en de printkop tot het minimum beperkt. De slijtage van de printkop en de platenrol is volstrekt normaal en valt niet te voorkomen, wel te verminderen door juist met de printer om te gaan!

Wij kunnen u hierin adviseren.

Maak snel een afspraak om uw printer(s) na te laten kijken zodat u van een goed werkende printer kunt profiteren!

Helaas kunnen de beste printers ook weleens stuk gaan. Maar met onze on-site reparatie service kunt u gelukkig snel weer verder printen!

Indien u een storing heeft, bel of mail ons dan om snel een afspraak te maken!

Installatie service

Wanneer u een nieuwe printer heeft gekocht, en niet de kennis heeft om de printer te installeren of simpel weg er de tijd niet voor heeft. Dan is het fijn om te weten dat wij ook installatie service bieden. Het maakt niet uit of het om een nieuwe of een gebruikte printer gaat, of waar deze vandaan komt. Wij  sluiten de printer aan, installeren de driver, en leveren de printer werkend op! Hierbij houden wij ook rekening met de labelsoftware die u gebruikt.

Installatie service op afstand

Met behulp van onze “installatie service op afstand” kunt u door ons op afstand uw printer laten installeren en instellen via Teamviewer.

Vraag nu informatie aan!